Nu stă !

Share Button

nu staMai deunăzi, în faţa blocului, vorbeau şmecherii între ei: “Şi ce mai zici coaie?”. “Pula mea frăţică”, răspundea un altul. Şi pentru că m-a mâncat în cur, m-am vârât şi eu între ei ca să aflu ce se mai întâmplă pe lumea asta. Unul că hăis, altul că cea, m-am lămurit iute că nu se spunea nimic. Nimic în afară de nelipsitele discuţii despre femei. Povestea unul ceva despre o tipă care era “aşa şi aşa”, care făcea şi dregea dar mai ales care arăta “într-un mare fel”.

Mi-am folosit toată atenţia şi isteţimea pentru a prinde câte un cuvinţel, însă la un moment dat, când povestirea a ajuns într-un anume punct intim, povestitorul pocneşte din palme şi exclamă: “Da mă, dar nu stă”.

Aşadar gagica “nu stătea”. Cu toate precauţiile necesare într-o astfel de companie, m-a umflat râsul. Îmi imaginam cum ar putea “sta” o tipă. M-am gândit mai întâi că tipa stătea în picioare, cu spatele la omul nostru, iar acesta venea tiptil, cu organul erect şi pregătit, dar când să-l foloseasca cum se cuvine, tipa ţuşti, un pas în faţă! Omul era dezamăgit, dar nu se lăsă aşa uşor. Încercă încă o dată. Făcu şi el un pas în faţă şi încercă din nou, dar tipa bătu din picior şi făcu din nou, blestematul de pas în faţă. Omul nu se lăsă şi încercă de zeci, poate de sute de ori exerciţiul erotic, dar degeaba. Tipa nu stătea şi pace!

Ori poate că o vedea pe stradă şi cum o zărea, o striga, alergând totodată spre ea. Hei, cutăreasco, stai, aşteaptă să-ţi spui ceva. Necazul părea să fie, că atunci când îl vedea, la rândul ei femeia o lua la sănătoasa cât o ţineau picioarele şi astfel avea sens acel “nu stă”.

Sau în ultimă instanţă poate că omul o punea într-o poziţie anume, îi poruncea să rămână astfel, apoi se foia un pic cât să-şi pregăteasca “treaba”, apoi când să … presteze, femeia era deja în altă poziţie.

Necazul cel mai mare era că toate variantele mă amuzau atât de tare încât, înfruntând riscurile cartierului am râs cu poftă. Şi am stat eu. Două săptămâni în spital.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.