Mesaj pentru femei de 8 Martie. Vrei respect? Intoarce-te acasa!

Share Button

8 martieDe fiecare dată când abordăm subiectul femeii, acesta stârneşte nenumărate controverse şi pasiuni. E firesc să fie aşa, pentru că femeile sunt cel mai important subiect din vieţile noastre de bărbaţi. Şi până nu demult, bărbatul era bărbat şi femeia … femeie.

El era responsabil cu asigurarea traiului de zi cu zi, iar ea, femeia, era administratora căminului, mamă şi soţie. De vreo 150 de ani încoace, lucrurile s-au schimbat. Femeia a fost determinată să renunţe la cămin şi să meargă la truda zilnică alături de bărbat, iar acest lucru se pare că le face pe urmaşele Evei să crape de mândrie. Minunat, aş spune eu. Munciţi dragele mele până cădeţi late.

Rezultatele acestui mod de viaţă, se văd cu ochiul liber. Natalitatea a scăzut dramatic, rasa albă fiind în pragul extincţiei, copiii care se nasc sunt tot mai tembeli şi mai frustraţi, iar părinţii sunt la muncă, fericiţi că îşi vor schimba maşina peste 2 ani.

Soţia petrece 8 ore pe zi cu colegii de birou, la fel şi soţul. Într-o zi, secretara firmei (măritată şi ea) îisantier zâmbeşte soţului într-un fel anume, iar soţia primeşte flori de … 8 martie de la şeful ei. El o sună şi-i spune că pleacă în delegaţie, ea acceptă bucuroasă. Spre seara, cel care i-a adus flori o invită la o cină romantică. Şi el e căsătorit, dar nevastă-sa e la spectacolul de striptease masculin de la polivalentă, aşa că are timp. Aşa că nimeni nu spune nimic şi toţi îşi văd de treabă într-un adulter generalizat.

Şi ferască Domnul să spui asta, că apar imediat bărbaţi şi femei care să-ţi spună că eşti retrograd. Foarte bine, spuneţi-o în cor, dar amintiţi-vă nişte lucruri simple.

Pe vremuri sărutam mâna femeii, pentru ca acea mână ne îngrijea şi alina. Ne ridicam în picioare în faţa ei pentru că era vrednică de respect prin tot ceea ce făcea. Îngenuncheam în faţa ei pentru că aducea pe lume copii. Îi deschideam uşa pentru că era mai slabă. O ajutam pentru că feminitatea ei presupunea accesorii feminine. N-o înşelam pentru că nici ea nu o făcea, ori dacă o făceam nu ştia nimeni.

lesbian kissAcum ne aducem amantele acasă şi le propunem un show lesbi cu nevasta. Perfect, n-am a mă plânge din pricina asta, dar o fi bine? Lipsa de moralitate venită la pachet cu “emanciparea” femeii o fi bună? Faptul că apartamentele sunt goale toată ziua, iar copiii de capul lor o fi bun? Faptul că mâncăm doar junk food, pentru că femeia nu mai vrea “la cratiţă” foloseşte şi altcuiva în afara spitalelor de oncologie? În ultimă instanţă, o fi bun faptul că datorită acestui mod de viaţă natalitatea scade vertiginos?

Ne-am adaptat cu toţii şi drept să spun, mie personal îmi convine. Femeia decorticată de atributul ei esenţial de mama şi soţie, rămâne un obiect sexual de care m-am bucurat şi mă voi bucura mereu. Dar o fi bine?

Aşa că de 8 Martie, femeie dragă de oriunde din lume, te rog, ÎNTOARCE-TE ACASĂ!  Nu-i lasa pe cei care conduc lumea să-şi ducă planul de depopulare la bun sfârşit.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.