Cum facem sex asta seara

Share Button

cum facem sex asta searaVisul de veacuri al omenirii (cel puţin referindu-ne la partea masculină al acesteia) e să facă sex astă-seară. Numai că doamnele refuză cu o oarecare îndârjire acest concept atât de apreciat de noi bărbaţii.

Am simţit această îndârjire de nenumărate ori pe propria-mi piele, aşa că m-am pus temeinic pe studiu. Am citit domuri întregi despre cum se face acestă minunăţie, dar inutil. Ori de câte ori încercam – plin de sfaturile cunoscătorilor desigur – să aplic cele învăţate, mă trezeam luat la palme, ori în cel mai bun caz ignorat (spre satisfacţia şi amuzamentul neloialilor mei amici)

Acum drept să spun eu, nici nu am calităţile necesare pentru ca o gagică frumoasă să se tavălească în chinuri dacă nu mă are. Sunt un bărbat normal (spre disperarea mea extrem de normal, căci am visat mereu să fiu deosebit), cu toate celea normale, ba chiar şi cu un anumit lucru intim foarte normal (şi aici mă cuprinde disperarea, căci câţiva cm în plus faţă de normalitate poate m-ar fi făcut mai atractiv).

La un moment dat însă m-am gândit cu mintea mea şi dând cinstea pe ruşine m-am dus glonţ către femei, cu gândul de-a fi respins, dar măcar de a-mi testa teoriile. Foarte ciudat, dar nu s-a mai întâmplat asta. Primul lucru f important e ca ea să creadă că o ignori. Privitul prea intens le poate sâcâi grozav sau chiar speria. Mai bine te duci şi vorbeşti cu ea, decât s-o fixezi cu privirea o oră.

Dar să mă lăsăm pe mine deoparte pentru moment, căci a fost necesară prezentarea doar pentru a explica onoratului cititor imaginea de ansamblu. Revenind la gagici, stimaţi domni, trebuie să ţineţi seama de câteva lucruri dacă vreţi să aveţi o şansă de a face sex astă-seara cu tipa mişto de la masa de vis-a-vis.

Cum facem sex asta seara?

 1. Nu vă feriţi de femeile frumoase! Da, ştiu, credeţi la fel ca şi mine că nu aveţi nici o şansă. Dacă vă spun că astă-noapte am fost cu o vedetă căreia de câte ori i-am spus că e cea mai frumoasă femeie pe care am ţinut-o în braţe, mi-a răspuns că se supără dacă mai îmi bat joc de ea, mă veţi crede? Femeile frumoase sunt de cele mai multe ori singure. Şi asta din mai multe motive. În primul rând, ea nu ştie cât e de frumoasă, dar ştie că “are oferte” după privirile care o măsoară de sus până jos în fiecare minut. Are de unde alege şi de aceea nu are nici un motiv să limiteze aceste opţiuni cu o relaţie (poate chiar cu una extrem de geloasă). Al doilea motiv ar fi că da, lumea o priveşte, dar foarte puţini o abordează, iar cei care o fac, sunt de obicei prea “tupeişti” sau prea beţi. Ideea e că femeile frumoase au parte de mai puţine abordări decât cele “medii”, deoarece noi domnii suntem intimidaţi de frumuseţe.
 2. Prietenii. Pentru un bărbat orice prietenie suportă amânare când vine vorba de femei. Pentru o femeie lucrurile stau cu totul altfel. Pentru doamne, prietenii (fie cei de la masă, fie cei din viaţa privată) sunt extrem de importanţi. Din pricină că prietenii reprezintă pentru o femeie un punct de sprijin, dar şi pentru că e importantă părerea lor şi felul în care e ea percepută “în gaşcă”. Aşa că ai face bine să-i respecţi pe cei din jurul ei şi să nu-i aduci nici un fel de “ştirbire” a imaginii în faţa grupului ei. Dacă nu ţii seama de acest lucru, nu ai nici o şansă din start. O vorbă frumoasă adresată celor de la masă şi simpatia lor tacită e esenţială.
 3. Competiţia. Femeile sunt extrem de competitive cu frumuseţea lor. Contrar convigerilor standard conform cărora femeilor nu le pasă dacă îţi place mai mult de prietena ei, vă asigur că dacă o femeie din grup te place, aleasa ta n-o va lasă nici în ruptul capului să te ia, ba mai mult decât atât, în anumite cazuri va mătura cu ea pe jos dacă “se bagă în seamă”. Aşadar acordă-i atenţie şi altei femei din grup. În plus, dacă o altă femeie te place, acest lucru e suficient pentru a te place toate. N-am înţeles niciodată de ce (şi nici nu mă mai chinui), dar se pare că doamnele merg pe principiul: “Dacă aia a găsit ceva la el, trebuie să fie mişto tipul”. Fii foarte atent, căci poţi avea surpriza ca cele două să se “bată” pentru tine, chiar dacă – uimitor, nu-i aşa? – nici una nu te vrea. E o chestiune de orgoliu feminin. N-o obosi totuşi prea tare pe aleasa ta cu această tactică, pentru că se poate enerva la un moment dat.
 4. Imaginea. Acest aspect este de fapt cel mai important al problemei şi poate că trebuia să încep cu el. Bărbaţii ştiu foarte bine, încă de când sunt mici, că adesea imaginea superficială face toţi banii în ochii femeilor. De aceea ne cumpărăm maşini scumpe şi comandăm şampanie scumpă chiar dacă rămânem fară bani de întreţinere. Ştim instinctiv că femeile sunt interesate de orice altceva decât de felul în care arăţi. Ei bine, adevărul e undeva la mijloc. Desigur că aspectul fizic în sine e cel care îi stârneşte interesul, dar cu acest interes vag nu ajungi nicăieri. Dacă te place fizic, ai o şansă şi atât. Nimic mai mult. De aici încolo contează felul în care îţi joci cărţile. Un bărbat bine îmbrăcat are infinit mai multe şanse de a “agăţa” decât unul neatent cu ţinuta. Încălţămintea, cămaşa, tricoul sau jeanşii sunt definitorii. Aşa că îmbracă-te cu stil. Cu ce-ţi vine bine, iar dacă nu te pricepi ia cu tine o femeie şi alocă-ţi o zi pentru cumpărături. Va fi fericită să umble prin magazine şi să te sfătuiască. Sfatul meu? Jenanşii şi tricoul/cămaşa nu pot da greş. Dar atenţie cum vă vin şi cât costă. Nu cred că e cazul să vă amintesc cât de importante sunt curăţenia, parfumul sau mâinile.
 5. Atitudinea. Şi acest aspect este extrem de important. Un bărbat trebuie să fie sigur pe sine. Sigur pe sine nu presupune îngâmfare sau aroganţă, ci conştienţa faptului că este un bărbat bine. Umerii ridicaţi, privirea înainte (la 2-3 m înaintea ta) şi ochii pot fi argumentele care ţi-o aruncă instantaneu în braţe pe zeiţă. Au spus-o muţi şi o spun şi eu. Nu începe s-o faci pe grozavul. Niciodată, sub nici o formă nu începi cu “eu am, eu fac, eu sunt”. Ştiu că nu ne vine să credem, dar femeile sunt extrem de inteligente şi de perspicace în această privinţă. Când începi “să te dai mare”, ea deja ştie că are de-a face cu un frustrat cu puţa mică. Deasemenea femeilor le plac tipii timizi. Se simt ele mai în siguranţă aşa. Aşa că prefă-te timid şi intimidat de ea. Înţelegi? Ţinuta fizică cu umerii ridicaţi e una, iar emoţiile în faţa ei e cu totul altceva. Las-o deci să creadă asta.
 6. Emoţiile. Ei bine, înţelege o dată pentru todeauna. Nimic nu defineşte mai bine femeia decât emoţiile. Ea nu excelează în inteligenţă, creativitate sau alte alea în raport cu emoţiile. Fireşte că femeile sunt inteligente, nu mă înţelegeţi greşit, dar nici o altă calitate nu rivalizează cu asta. Ea trăieşte o viaţă emoţională complexă şi profundă pe care de obicei noi nu o bănuim măcar. Un parfum, o frunză uscată, o culoare, o bucată de cârpă sau o adiere îi poate stârni amintiri şi senzaţii violente de tristeţe sau bucurie. Felul în care tu o atingi în treacăt, la ea poate căpăta proporţii epice, pentru că acea atingere i-a amintit de mare, de primul iubit, de orice. Noi ne trăim viaţa raţional, ele emoţional. Am fost extrem de surprins când o prietenă mi-a povestit că “la ciclu” simte nevoia să atingă ceva moale. “Tot timpul caut ceva de catifea, să mângâi”. Îţi poţi da seama dragă cititorule cât de complexă e viaţa ei afectivă? În consecinţă asta e cartea pe care trebuie să o joci. Citeam undeva că e foarte bine să-i vorbeşti de căţeluşul tău şchiop pe care l-ai dus la veterinar. Nimic mai adevărat! Exploatează-i această minunată maree de emoţii, căci cele mai multe femei nu răspund la stimuli erotici ca să le dezbraci. Intrig-o, fă-o să râdă, să plângă, să ţipe sau să te … înjure. Nu are nici o importanţă ce anume, căci aşa cum spuneam FEMEILE NU SUNT RAŢIONALE.  Vei observa că orice lucru logic şi raţional îi spui, îl uită în secunda doi sau nu-l aude pur şi simplu. Această observaţie m-a frapat, căci e aproape necrezut felul în care urmaşele Evei percep şi analizează ceea ce aud, dar crede-mă: Poţi la fel de bine să spui că toate pietrele sunt verzi şi crocodilii zboară sau că 1+1=2,  situaţia nu se va schimba cu nimic. NU A AUZIT SAU NU A BĂGAT DE SEAMĂ CE AI SPUS. Felul în care vei şti să vibrezi emoţional la unison cu ele, îţi va aduce mult mai multe femei decât ai visat vreodată. Şi nu uita: Femeile apreciază nobleţea, tocmai pentru că lor le lipseşte cu desăvârşire! Fii acel cavaler nobil, preocupat de căşeluşii şchiopi şi de licuricii din pădurea amazoniană (înţelegi ce vreau să spun, da?).
 7. Înşelatul şi frica. Femeile nu vor să recunoască că înşeală. Ele “pedepsesc”, se află în “situaţii fără ieşire”, se “sacrifică” şi multe alte asemenea aiureli vei auzi din gura lor, când încep să se scuze. E un joc periculos, căci există riscul să se simtă vinovată.  Ştii cum se numeşte un bărbat care înşeală? CRAI. Dar o femeie infidelă? CURVĂ. Ea are o presiune socială asupra ei, mult mai mare decât tine şi apoi nimic nu preţuieşte mai mult o femeie decât imaginea ei în ochii lumii. De fapt, chiar astă e motivul pentru care nu vrea s-o facă cu tine atunci, în prima seară! E un punct foarte sensibil pe ordinea ei de zi şi n-o va face cu tine, până când nu e 100% convinsă că mâine nu vei trâmbiţa “succesul”. Vrei să fii un “crai”? Atunci învaţă asta: Niciodată, sub nici o formă nu vorbeşti despre ce s-a întâmplat. În fond un gentleman niciodată nu riscă imaginea unei femei. Evident că celui mai bun prieten îi vei spune. Nu ai cum să taci. Dar de la cel mai bun prieten, care e obligat la rândul său să-şi ţină gura şi până la anturajul ei e cale lungă. Dacă există riscul ca anturajul ei să afle, n-o va face. Cum o convingi că eşti discret? Habar nu am, asta va ţine doar de tine. Acum fii atent. Femeile sunt fiinţe temătoare precum căprioarele şi aşa cum spuneam le e teamă că se află. În al doilea rând, da, îi e teamă de tine. Te miră asta? Şi pe mine … Ele au o teamă nedefinită şi sunt incapabile să o explice. Nu se teme neapărat de forţa ta fizică (deşi e firesc) ci mai degrabă de “avântul” tău. Poate că se va trezi cu un căţeluş îndrăgostit, sau poate va primi telefoane nesfârşite, sau se teme pur şi simplu că vei face tu primul pas mult prea repede. Oferă-i puţin timp şi încrederea de-al face ea. Vei fi uimit cât de repede se va întinde după primul sărut, dacă acţionezi corect.
 8. Dezinteresat. Exact! Pari dezinteresat de “sex acum” dacă vrei să capeţi ceva. Orice presiune care ţine de gesturi, mimică ori cuvinte, va fi taxată. Sex astă-seară poţi avea numai dacă o conduci într-acolo încât să facă ea primul pas. Se presupune că deja aţi intrat în vorbă. Stârnindu-i emoţiile la modul cât mai dezinteresat sexual cu putinţă ai cele mai mari şanse. Chiar şi o invitaţie undeva trebuie să pară a nu avea nici o conotaţie sexuală. Şi de ce ar avea? Ea nu ştie ce vrei şi de ce o inviţi la tine la cafea? Nu vrea şi ea acelaşi lucru? Cine a spus că o femeie “nu se fute ci se împiedică şi cade în pulă” a spus o vorbă aproape măreaţă. Tu trebuie doar să găseşti pretextul potrivit pentru ca ea să pretindă că s-a împiedicat. Nu reacţiona cu o bucurie vizibilă când îţi acceptă invitaţia. Ajunge să zâmbeşti. Dacă ajungi la tine nu încuia niciodată uşa, ori dacă e necesar s-o încui, explică-i de ce. Nu face greşeala de a încuia uşa şi a vârâ cheia în buzunar, sau alte gesturi stupide care să-i trezească teama. E liberă să plece şi să oprească jocul oricând, ok? Şi tu oricum nu te gândisei la sex, aşa e? 🙂
 9. Conştiinţa. Dap, nu au. Aşa cum am spus-o de multe ori, concluzia mea e că femeile sunt incapabile de milă la adresa bărbaţilor. Aşa că o femeie măritată ori într-o relaţie nu are nici o zvâcnire de conştiinţă sau de milă la adresa celui înşelat. Dar se tem. Că s-ar putea afla şi că l-ar putea pierde. Că va afla lumea, că “ce va spune mama dacă se află”, cu ce cresc copilul, unde mă mut, etc. E uimitor cât de bine îşi pot calcula riscurile. De aceea femeile măritate sunt preferatele mele. Sunt cel mai uşor de agăţat, cu condiţia de-a elimina riscurile care le privesc. (Într-un club m-am uitat toată noaptea la o tipă însoţită şi domniţa nu m-a învrednicit nici măcar cu o privire. La plecare am aşteptat să meargă la baie, m-am dus după ea şi i-am strecurat în palmă un şerveţel cu numărul meu de telefon. M-a sunat a doua zi şi mi-a spus că deşi într-adevăr nu m-a privit decât când am intrat, a ştiut tot timpul că va fi ceva între noi. De fiecare dată când am folosit strategia cu bileţelul, femeia l-a luat şi l-a ascuns urgent). Vi se pare incredibil ce vă spun? N-aveţi decât să testaţi şi veţi vedea că femeilor nu le pasă de omul de lângă ele, decât în măsura în care riscă să-l piardă.  Elimină riscurile şi întodeuna va accepta o aventură!
 10. Crtica. Nu întâmplător am lăsat critica la urmă. Scrie-ţi cu litere mari de o sută de ori în agendă. Nu o critica! E sătulă de critici pe teme sexuale. Taică-su, frati-su, soţul, iubitul, toţi îi explică cât de rău e să fii neloială şi infidelă. Majoritatea femeilor sunt pisate îngrozitor pe această temă chiar de către parteneri. Gelozia. Aţi auzit de ea, nu? Pentru că femeile sunt prin natura lor lipsite de conştiinţă, iar noi ştim asta, le pisăm la infinit: “Te-ai uitat la ăla, nu-i aşa?”. Te-aş strânge de gât dacă”, etc., etc. Le zornăie în urechi zilnic un lucru pe care dealtfel nu-l suportă. Aşa că nu o critica. Pentru nimic, dar cu atât mai puţin pentru povestirea despre iubitul din liceu pe care îl mai iubeşte încă. Să-l iubească cât pofteşte, ba chiar să se gândească la el dacă asta o ajută să ajungă la tine în pat. Spune-i că vrei fidelitate de la parteneră numai dacă ţii neapărat să strici tot.

Să recapitulăm? Ok. Poartă-te frumos cu prietenii ei, flirtează cu rivala ei, foloseşte o aparenţă mândră şi masculină (dar fii altminteri neajutorat şi sensibil), joacă-te cu EMOŢIILE ei, elimină-i temerile, fii dezinteresat sexual şi mai ales nu o critica. Şi ţine minte că cea mai mare groază a unei femei (normale) e să fie percepută drept curvă, deci nu spune absolut nimic legat de fosta sau viitoarea ei infidelitate.

Evident că tot ceea ce am spus aici se aplică doar în cazul în care îi stârneşti un minim interes. Chiar şi aşa vei eşua în 9 din 10 cazuri. Dar asta înseamnă că săptămânal poţi face “sex acum” cu o femeie frumoasă.

Ar mai fi câte ceva de spus pentru completarea tabloului. Am spus că femeile sunt infidele prin natura lor psihică. Dar nu puneţi asta pe seama necesităţilor fiziologice. Impusul sexual feminin e mult diminuat faţă de cel al bărbaţilor şi mai cu seamă, foarte uşor de inhibat dacă interesul le-o cere. Femeile nu renunţă uşor la căminul lor, la copii sau chiar la soţ, pentru că prin viaţa de familie (care nouă ne face părul măciucă) pe ele pare să le implinească. Problema e că pot schimba uşor macazul pentru a-şi construi o nouă viaţă de familie. La graniţa dintre emoţiile lor profunde (dezorganizate precum valurile de un albastru infinit ale oceanului) şi perspectiva unei vieţi de familie SAU A BUNĂSTĂRII, se află portiţa prin care orice bărbat se poate strecura pentru a obţine femeia dorită.

În fine, injurăturile inerente ale doamnelor sunt bine venite şi apreciate, cu specificaţia că pot eu să zic orice, bărbaţi vor continua să se însoare şi să trăiască alături de o femeie atâta vreme cât soarele va răsări. Dealtfel, cei mai mulţi “clienţi” care au aplicat această reţetă, au rămas cu prima cucerire, nemaiavând nevoie de altceva. Pentru că viaţa e mult mai complexă decât părerea unui scrib cu veleităţi de mare crai.

Share Button

One thought on “Cum facem sex asta seara

 1. Pingback: Cum facem o femeie să se întoarcă înapoi? - Tematic

Leave a Reply

Your email address will not be published.