Cum facem sex anal

Share Button

Vrei sa faci sex anal? Sexul anal este de cele mai multe ori un subiect taboo. Există în această privinţă o oarecare prejudecată şi mi se pare destul de corect să fie aşa.

La drept vorbind, acea zonă nu e tocmai pentru sex. Numai că şi dpdv natural apare o problemă logică: De ce sexul anal poate oferi orgasme atât de puternice dacă acea intrare nu e pentru sex? Voi lăsa însă dezbaterile morale în seama filozofilor, iar vouă vă voi prezenta cel mai real ghid pentru sex anal.

Chiar dacă eşti femeie, cu siguranţă te-ai gândit măcar o dată cum ar fi. Ai văzut în filme şi ai simţit pe propria ta piele dorinţa asta. Bărbaţii la rândul lor au această fantezie (dacă să penetreze sau să fie penetraţi, asta-i altă discuţie 🙂 )

Ce vă pot spune eu, e că sexul anal poate oferi un orgasm deosebit de puternic sau chiar orgasme multiple.

Dar nu-i aşa doamnelor că de câte ori aţi încercat v-aţi trezit ţipând la cea mai mică încercare? Nu-i aşa domnilor că nu intra şi pace, locul părând zăvorât? E foarte normal să fie aşa, întrucât anusul e un muşchi foarte puternic a cărui poziţie firească e “închis”.

Acum tehnic vorbind iată cum se face sexul anal:

În primul rând mă voi adresa doamnelor cu un singur cuvânt. IGIENĂ. Fireşte că igiena zonei anale vă va da o oarecare bătaie de cap, dar dacă vreţi un sex anal ca în filmele XXX, trebuie să faceţi un mic efort. Asta dacă nu doriţi ca partenerul să se repeadă îngrozit să se spele. Pentru asta sunt necesare două operaţiuni anevoioase.

  1. Repaus alimentar cu 24h înainte.
  2. Clismă cu bicarbonat.

Pare greu? Poate că da, dar ce veţi trăi după, va compensa efortul şi vă veţi subjuga şi mai tare partenerul.

După ce capitolul igienă a fost bifat, trebuie să ştiţi că sexul anal – inclusiv intromisiunea – nu trebuie să doară deloc pentru a simţi plăcerea. De aceea sexul anal trebuie să înceapă numai după ce starea de excitaţie maximă a fost atinsă. Orice partidă de amor care ar începe cu sex anal, n-ar avea mari şanse de izbândă.

Aşadar domnilor partenera trebuie să fie foarte excitată. Puiteţi încerca sex anal, după ce îi oferiţi parteneri un sex oral, urmat de un scurt contact vaginal. E un lucru destul de cunoscut că doamnele ajung la “punctul de fierbere” un pic mai târziu decât domnii – şi asta pentru că de multe ori noi bărbaţii uităm de preludiu.

Aşadar partenerea este excitată şi vrea mai mult. Sărută-i uşor clitorisul şi coboară cu limba în zona anală. Vei observa după răspunsul ei dacă vrea să explorezi mai mult sau să te opreşti. Femeile de cele mai multe ori nu spun ce vor, dar fac în aşa feîncât să se observe de pe Marte. Dacă observi că vrea, masează-i uşor anusul cu un deget.

Acum e un moment foarte, foarte important. Ar fi fost bine să ai la îndemână un lubrifiant pe bază de apă. Dacă nu ai, foloseşte Johnson Baby Oil. E perfect pentru sex anal. Evită uleiurile de masaj, întrucât acestea pot avea efect iritant şi în plus sunt uşor aderente. Cel mai bun lubrifiant pe care l-am întâlnit e însă … uleiul de măsline diluat cu apă, apă de tradafiri sau  diverse arome. Orice lubrifiant foloseşti, fii generos. E extrem de important ca zona să fie ultra-lubrifiată.

Acum degetul va aluneca foarte uşor înăuntru. Introdu-l uşor, fără a forţa deloc. Mângâierile repetate cresc excitaţia şi asigură relaxarea atât de necesară.

Să presupunem că partenera stă culcată cu faţa în sus. O poţi săruta din lateral ca să poţi face mişcările dorite cu mâna. Bagă degetul tot mai adânc în anus şi presează foarte uşor în partea de sus. Mângâie acea membrană foarte fină cu gesturi delicate. Vei atinge puncte nebănuite care o vor face să înebunească de plăcere. Să sperăm că ai degetele lungi, căci după ce ai introdus tot degetul mijlociu şi presezi uşor, cu mişcări ritmice în partea de sus, e posibil să atingi celebrul punct G. Vei observa o tresărire puternică dacă îl nimereşti şi poate un orgasm instantaneu.

Dacă eşti norocos şi găseşti repede acest punct, îi poţi oferi iubitei tale orgasm după orgasm numai cu această mişcare! Să sperăm că ştii cum arată, când începe şi când se termină un orgasm, întrucât după, trebuie să răreşti mişcările. Aşteaptă puţin, fără să scoţi degetul, apoi cu mişcări f fine, începe din nou. Orgasmele vor veni în cascadă, după regula: “te opreşti şi reîncepi f f. uşor. Corpul şi reacţiile ei îţi vor dicta ritmul.

Dar să revenim. Poate că nu reuşeşti să găseşti acel punct sau poate pur şi simplu doreşti s-o mai fierbi un pic. Ori poate că ea nu răspunde aşa ca în exemplul de mai sus. Caracteristicile fiziologice pot diferi de la femeie la femeie. Nu te impacienta. Dacă ai făcut totul aşa cum ţi-am descris sigur îi place. Vei observa că anusul e acum mult mai primitor. Poţi introduce două degete ! Nu uita să foloseşti lubrifiant. Lubrifiantul e cheia!

E aproape imposibil ca având 2 degete înăuntrul ei să nu aibă un orgasm … Poţi să începi cu mişcări uşoare de “du-te vino” ale degetelor. Dacă nu e foarte excitată această mişcare poate fi … intempestivă. Aşa că UŞOR. Dacă şi numai dacă aceste mişcări încep să.i producă plăcere, e timpul să faci în sfârşit sex anal.

Pune pe gland o porţie generoasă de lubrifiant şi mai adaugă un pic şi pe anusul ei, apoi încearcă să intri. Desigur, cu grijă pentru că prima parte (capul) a glandului e cea mai groasă. Odată intrat capul, treaba e ca şi făcută. Mişcă-te uşor înainte şi înapoi. Spre surprinderea ta (şi chiar spre surprinderea ei) senzaţia va fi totală. Cea mai facilă penetrare anală e în poziţia “doggy style” (pe la spate).

Pe măsură ce partida “se încinge” mişcările ei vor deveni mai puţin temătoare şi mai ample. Spre punctul culminat aproape că vei uita că faci sex anal. Mişcările ei vor deveni aceleaşi ca în cazul sexului vaginal şi se va împinge în tine tot mai tare. Orgamul e aproape … Succes.

Să recapitulăm tehnica sexului anal.

  1. Igienă
  2. Lubrifiere
  3. “Pregătirea zonei” – pentru început un deget, apoi două, eventul o jucărie de la sex-shop. (Vă recomand un butt-plug)
  4. Mişcări foarte uşoare
  5. Nu în ultimul rând mare atenţie la reacţiile partenerei. E de preferat s-o laşi pe altă dată dacă ezită. (Motivele sunt numeroase: Frica de durere, igiena locală, tema de ceva nou, etc)
Share Button

Comments are closed.