Cum eşuat terorism la România

Share Button

terorismAzi venit de la Liban la voi la România. Toate bune si frumos, bâna ieşit de la aerobort si găutat daxi. Gasit daxi galben, mare si vrumos care cerut la mine 300 dolari si 100 euro garanţie şi care uitat sa dea inapoi garanţie cand ajuns hotel. Cazat otel, luat 600 euro la mine pentru lăsat o noapte.

Mers apoi la văr al meu care sa zbună ce trebuie facut şi cum supraviţuit la Romania. Pe strada lumea zis la mine ţigan si azguns bortofel în timp ce ţigan adevarat luat la mine ceas fara sa observ.

Ajuns la var al meu, rugat la el stau si eu brivesc la gabinet ginecologie că el e medic. El lasat şi pe mine la consultatie iar eu ajuns fibrilaţie la spital apoi hotarat desghid gabinet ginecologie si eu.

Culcat la vărul meu Hassan, bornit televizor si vazut Antena 1, Protv, Prima si TVR film vrumos cu terorist arab care pune bomba, apoi mult frumos film porno pe tot brogram si rugat Allah sa ierte la mine ca masturbat de 40 de ori. Vreau gabinet ginecologie repede ca varu Hassan are mult frumos fetitz. Eu unu vreau mult nu neabarat vrumos. Am auzit ca aici poti ţii 5 zoţii care nu sta mai mult de 1 ora la tine şi gare blecat viecare in treaba ei.

A doua zi vorbid cu cineva, dat spaga 1000 euro si aldcineva sgos la mine agte gabinet ginecologie. Am apucat de dreabă şi gunoscut in brima zi Cristina de la gare luat blenoragie, dar meritat ca nu respegdat deontologie profesional si futut glient gabinet cum indrat be uşe. A doua zi iubit Monica si n-am mai luat nimic, bentru ca a luat ea brima. A luat o mie de euro de la mine si disparut pe veci.

Nu mai avut bani, bentru ca nu avut aşa mult glient gabinet, şi atunci am văcut ca la televizor si hotărât ză bun bomba. Am gumparat material bombă, apoi văcut artizanal bomb vrumos, dar amintit ca vurat cineva ceas la mine şi la bombă trebuie ceas. Am blecat gumpar ceas si cand m-am intors acasa, am gazit abartament zpart si nu mai era nimic, nici bomba. Agum aveam ceas dar nu mai aveam bomba.

Am blecat din nou ză gumbar material pentru bomba, dar m-am indalnit cu Irina – o fata gare zis la mine ca lăsat insarcinat şi ca ma da la Polis, iar eu dat la ea banii de bombă ca ză vacă ghiuretaj, şi îndors agasă fară bani de bomba.

Gândit eu mult şi bine ce sa fac şi zunat la o prietena Raluga pe care rugat sa vina să sfatuiasca la mine ge-i de facut. Blans mult la ea in brate, si cand Raluga plecat luat si ceasul nou şi bordofel, fara sa-mi dau seama, asa ca ramas vara nimic nimic.

Cum nu aveam nigi un ban, am hotarat ză vac o bomba simpla fara ceas si facut rost de o butelie de gaz pentru care am dat sacou la schimb. Am văcut din camaşa un fitil lung şi am vrut ză aprind, dar mi-am dat seama ca cineva furat la mine chibrit. Mama mă-sii că grea viaţa în România.

Am cerut un foc de la un getăţean şi in schimbul pantofilor un creştin milostiv oferit foc. Am gărat desculţ şi dezbrăcat butelie la metrou să fac terorism, şi lumea uitat la mine giudat şi linişdit. Am dat foc la fitil care ars tot, dar budelie nimic, bentru gă era fara gaz, deci ţigan cu butelia pacalit la mine din nou.

Acezda vost moment în gare cedat pisic şi început să zdrig că ză ardeţi în foc ji gă eu nu mai gălcat la România în viaţa mea. Vurios am rupt zingur lucru care mai aveam be mine, pantalaloni, moment în gare venit repede polis şi luat pe mine la zdub.

Din nou gândit şi plâns mult şi regretat că venit la România ză vag derorism. Dar drebuia găzesc zoluţii, aşa gă zunat la la fetele care venit la gabinet mai demult sa ajute la mine, si toate raspuns că ză mă ajute Allah.

Asa ca singura soluţie e ză plec, ză fac terorism la bulgari, boate ei sunt mai serios ji nu furat ba ceas, ba bomba, ba dat la mine butelie gol. Şi fetitz frumos – Allah sa fereasca – nu mai vrut ca luat tot si lasat cur gol.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.