Cel mai lung orgasm

cel mai lung orgasmVrei să-i oferi partenerei cel mai lung orgasm? Fireşte, asta e o întrebare care zgândără pe toată lumea. Cum o facem pe femeia de lângă noi să trăiască un orgasm intens şi cât poate dura acesta. Dacă la bărbaţi 10 secunde sunt deja un deliciu, la femei orgasmul poate dura secunde bune şi chiar minute.

Nu crezi? N-ai decât să faci ce-ţi spun şi vei vedea cu proprii ochi, apoi mă vei căuta cu flori şi bomboane. Nu uita că un orgasm de peste 1 minut e ceva f rar şi că de obicei bărbaţii n-au nici cea mai vagă idee despre orgasmul partenerei. Când apare, de ce şi mai ales cum.

Însă odată ce i-ai oferit femeii iubite un orgasm lung, poţi fi sigur că eşti “bărbatul vieţii ei”. Înainte de a intra în subiect, mai trebuie să ştii că pentru femeie orgasmul e mult mai intens şi mai profund emoţional decât la bărbaţi. Vei observa cu uşurinţă că în acele momente femeia plânge, iubeşte, promite dragoste eternă. N-o dezamăgi fiind insensibil. Ţine-o strâns în braţe şi sărut-o. Nimic pe lumea asta n-o apropie mai mult de tine decât aceste momente. Răspunde-i cu tandreţe şi căldură …

Şi acum … la subiect. Cu siguranţă că nu vei putea să-i oferi un astfel de moment dacă abia ai cunoscut-o. Aşa cum am spus de multe ori, pentru a-şi “debloca” erotismul, o femeie are nevoie de încredere. Încredere în tine, încredere în ea însăşi, încredere că n-o vei judeca pentru că … îi place. Cred că nu mai e necesar să amintesc de igienă. O igienă precară poate distruge şi cea mai mare pasiune.

Să presupunem că totul e perfect şi că ne aflăm în cazul ideal. Vă cunoaşteţi bine, are încredere şi e în toane bune.

Preludiul

Nu uita niciodată de preludiu. Fireşte că şi femeile sunt sau devin excitate, dar de cele mai multe ori nu în acelaşi timp cu noi. Pentru un bărbat, preludiu poate însemna drumul cu maşina până acasă şi de cele mai multe ori aspectul fizic al femeii e suficient pentru ca el să devină interesat. O fustă scurtă sau chiar un banal tricou fără sutien îl pot “aprinde” pe un domn. Important e să vadă ceva ….sexy. Doamnele – într-un mod aproape amuzant – se pot excita de la orice … altceva care le stârneşte IMAGINAŢIA. Femeile răspund incredibil de greu la stimuli vizuali. Faptul că-ţi dai tricoul jos şi ai un corp perfect lucrat, de cele mai multe ori va fi un gest cu efect zero. În schimb două muşte călărindu-se îi vor aminti Evei de sex şi poate deveni excitată. Acum nu voi pretinde că muştele le excită pe femei, dar era un exemplu care le stârneşte imaginaţia. Poate fi orice altceva.

Am spus-o şi o voi repeta la nesfârşit. Femeile aud mult mai bine decât văd, iar acest lucru funcţionează şi în amor. O vorbă cu duh, ori sunetul vocii tale o pot “porni” pe femeie mult mai repede şi mai eficient decât un streeptease masculin. Nu pentru că noi am fi surzi ori ele oarbe, ci pentru că femeia are percepţia acustică la nivel cerebral mult mai intensă.

În afară de asta, preludiul reprezintă pentru doamne parte integrantă a “partidei de amor”, în timp ce pentru domni acesta e inutil şi obositor. Eh, dacă vrei să vezi un orgasm de 2 minute, trebuie să înţelegi cât suntem de diferiţi şi că femeile au nevoie organic de acest preludiu. Atingerile fine, complimentele şi mai ales săruturile o vor face să se simtă foarte bine şi să te dorească. Dacă vrei să faci un lucru cu adevărat spectaculos, vorbeşte-i. Vei rămâne uimit cât de mult excită comunicarea. Noi bărbaţii facem adeseori greşeala de-a considera că “hai fă” e un bun început. Da, îşi doreşte să fie dominată şi chiar să i se vorbească murdar, însă nu înainte de preludiu. (Asupra acestui aspect extrem de interesant voi reveni altă.)

Vă voi spune acum ceva care poate fi considerat o bizarerie. Cele mai multe femei adoră să facă sex oral. E adevărat că am întâlnit şi doamne complet dezinteresate de a face sex oral, dar în 80% din cazuri femeile adoră s-o sugă. Desigur există o puternică prejudecată socială şi poate că o parteneră de modă veche va pretinde că o face pentru tine. Las-o să pretindă asta, important e ce simte. Aşadar o poţi “stârni” teribil astfel, dar atenţie. Unele femei se pot simţi stânjenite şi astfel să se inhibe. Dacă nu eşti 100% convins că adoră acest lucru, mai bine fără.

The big one – orgasmul de 2 minute.

Nu, nu din prima. Primul orgasm nu va fi niciodată “cel mare”. Acum trebuie să înţelegem că nu toate femeile sunt la fel. Depide de fiecare dintre noi şi de caracteristicile fiziologice ale partenerei momentul în care poate fi obţinut “the big one”. De obicei al doilea sau al treilea orgasm consecutiv e momentul potrivit. Cum ajungi la primul şi la următoarele, e o problemă care te priveşte, eu vorbesc acum doar de prelungirea plăcerii … la nesfârşit.

Una dintre cele mai bune opţiuni e sexul oral. Începe cu un masaj. Prinde labiile mari între degetul mare şi arătător şi mişcă pe verticală. Poţi trage destul de tare acum, nu o va deranja. Mişcările brutale nu au ce căuta în acest joc, dar acum poţi fi mai ferm, întrucât situaţia e ca cea a penisului. Dacă nu-l decalotezi – astfel încât capul să rămână liber – mişcările mai ferme pot fi binevenite. Gândeşte-te mereu la această comparaţie, cu penisul. Câtă vreme nu pătrunzi printre labiile mari, dezvelind clitorisul şi labiile mici, nu există riscul mişcărilor jenante. Bine, câtă vreme înţelegi că un masaj nu trebuie să doară …

Observă tot timpul reacţia şi dacă remarci vreo trecere de la plăcere la încordare, schimbă tactica.

Începe să lingi uşor de sus până jos. Poţi lăsa o cantitate mai mare de salivă. Va spori plăcerea, iar de spălat ai timp după … Pătrunde uşor cu limba printre labii. Vei găsi în partea de sus “butonul” responsabil de orgasm. Clitorisul este – contrar convingerii generale – organul care produce orgasmul. Chiar dacă orgasmul se poate obţine şi prin penetrare vaginală, acest orgasm se obţine mai greu şi numai în condiţiile unei excitaţii maxime.

Acum atinge uşor, foarte uşor, cu limba, acest mic “buton” miraculos. Vei observa că el este erectil şi se măreşte un pic. (La fel ca sfârcurile sânilor). Continuă să te joci cu mişcări ale limbii, foarte foarte uşoare. Nu uita că limba este cel mai puternic muşchi, iar clitorisul e foarte sensibil. În acest moment mişcările pot fi neregulate şi aritmice.

Dacă cobori un pic mai jos vei găsi orificiul uretral şi deschiderea uretrei. Le poţi linge uşor, dar nu insita. În 50% din cazuri poate fi iritant. Coboară mai jos spre vagin. Introdu-ţi uşor limba acolo. Continuă pe verticală de sus până jos atingând uşor clitorisul. Jocă-te aşa un timp, după care concentrează-te asupra clitorisului. Fii mereu atent ca mişcările limbii să nu devină prea ferme. Mişcările uşoare duc sigur la orgasm dacă devin ritmate. În funcţie de feedback-ul partenerei accelerează sau ia-o mai încet.

În mod surprinzător, femeile nu se prefac, aşa că vei şti dacă îi place sau nu. Şi ea doreşte la rândul ei să ştii când îi place şi când nu, aşa că dacă faci ceea ce trebuie vei auzi acele gemete de plăcere atât de dragi nouă. (apropo de prefăcătorie, într-adevăr de multe ori femeile mimează orgasmul, dar asta-i altă poveste. În general fac asta ca să mulţumească partenerul ori ca să-i grăbească lui orgasmul, atunci când nu au chef)

Continuă jocul cu limba pe clitoris. Sus-jos, sus-jos. Poti roti limba circular în jurul său. Acum e momentul să te joci un pic cu degetele. Coboară cu limba cât poţi de jos. Atinge-i anusul cu limba. Vei vedea că va fi încântată. Linge-i anusul o vreme, apoi lasă multă salivă acolo pentru ce urmează. Întoarce-te la clitoris şi continuă. Ar fi bine să menţii un ritm anume. Pune salivă pe degetul mijlociu, apoi masează-i cu acesta zona anală. Dacă îi place va fi relaxată, iar degetul va “scăpa” pur şi simplu înăuntru. Dacă o simţi încordată mai bine lasă … Multe femei au o puternică prejudecată faţă de sexul anal, aşa că îşi va închipui una şi alta …

Dacă îi place, poţi introduce degetul, dar f f uşor. În orificiul anal poat intra vibratoare de dimensiuni considerabile, dar asta nu înseamnă că oricum. Am întâlnit multe opinii de genul ” sexul anal doare”. Perfect adevărat, deoarece sexul anal se face lubrifiat şi mai ales progresiv. Un deget, apoi două, apoi un vibrator mic, etc. Şi exclusiv în momente de excitaţie maximă.

Ai introdus degetul uşor? Perfect .. Mişcă foarte uşor în sus şi în jos pe verticală. Nu e momentul să tragi sau să îndeşi. Bagă-l cât mai adânc şi ridică vârful degetului în sus. Eşti pe cale de a găsi celebrul punct G. Mişcă foarte uşor înainte-înapoi şi nu te opri nici o secundă cu limba. Cât introduci degetul, limba rămâne pe clitoris şi se joacă cu el.

Iubita ta e acum în extaz şi nu mai ai mult. Lasă multă salivă pe limbă. Poţi suge uşor clitorisul ca şi cum te-ai juca între buze cu un sâmbure de cireaşă. Acum mişcările trebuie să devină regulate. Menţine o poziţie şi un ritm constant. Continuă uşor, fără să apeşi prea tare, dar accelerează.

Degetul din anus poate deveni acum mai jucăuş. Freacă membrana interioară cu vârful lui mişcându-l înainte şi înapoi. Pe măsură ce orgasmul partenerei se apropie fă mişcarea cu degetul mai amplă, ca şi cum ai vrea să ieşi şi să intri. Accelerează şi cu limba şi cu degetul. Menţine acelaţi ritm şi nu apăsa prea tare cu limba, deşi acum poate fi necesară o presiune mai mare.

Sus-jos din ce în ce mai rapid. Atenţie la orgasm acum. El va veni cu siguranţă, numai că în focurile pasiunii s-ar putea să nu înţelegi când anume să te opreşti, iar clitorisul devine hiper-sensibil după orgasm, dar şi în timpul acestuia. Dacă ştii când să te opreşti, numai atunci îl poţi prelungi cât doreşti.

Mă rog, vorba vine oprit … Se apropie, partenera va avea o schimbare de ritm. Va fi foarte încordată, sau chiar îşi va ţine respiraţia. Nu te opri, accelerează. Urmează explozia! Opreşte-te din lins, dar nu pleca de acolo,căci ea se va freca singură de buzele şi de limba ta, atât cât are nevoie pentru finalizare. Opreşte şi mişcarea degetului, dar rămâi acolo căci vei simţi ceva deosebit … Totul începe să pulseze acolo, iar pe buzele tale se va scurge un lichid cu un gust nou … S-ar putea să o iei razna de la acest lichid, căci e plin de estrogen şi alţi feromoni.

Prelungirea

Continuă să lingi uşor de sus până jos evitând clitorisul. Nu-l atinge preţ de câteva secunde. Mişcă uşor degetul la interval de câteva secunde. Pune o mână pe burtica ei, deasupra muntelui Venus şi presează uşor. Contracţiile vor continua. Introdu-ţi limba în vagin, linge labiile, atinge orificiul uretral. Fă orice dar nu pleca de acolo …

N-o lăsa să se oprească. Chiar dacă contracţiile se opresc, rămâne într-o stare de plăcere profundă. Continuă s-o lingi … Acum poţi începe să-i atingi din nou “butonul” dar extrem de uşor şi rar. Mângâie cu degetul în partea de sus a anusului, cât mai adânc.

După aproximativ un minut, poţi începe din nou jocul cu limba pe clitoris. Foarte, foarte uşor. În multe cazuri orgasmul se va repeta, ori va continua cel vechi. Continuă atât mângâierile pe burtică, cât şi jocul cu degetul. Dacă vorbim de o igienă perfectă, poţi renunţa la jocul anal şi introduce două degete în vagin. Mişcă degetele în sus şi în jos, făcând vaginul să “vibreze”. Vei avea parte de noi şi noi orgasme fără întrerupere … Continuă cu limba. Mai repede sau mai încet în funcţie de răspuns.

Te mai întrebi de ce auzi “te iubesc” din când în când?

Poţi să te opreşti când vrei, dar mai bine las-o să continue. Mai mult de 2 minute nu cred că se poate, decât dacă …. (continuare în nr. viitor)

Glumeam … Poţi continua cu o penetrare. Acum şi tu eşti excitat ca naiba – dacă nu te-ai masturbat în timp ce făceai oral. Întinde-o pe spate şi penetreaz-o cum se cuvine. Lung, lung şi încet. Încearcă să intri cât mai adânc. Poziţia “misionarului” e cea mai potrivită pentru că poţi să-i oferi acel ceva de care ea acum are cea mai mare nevoie. SĂRUTUL PE GURĂ. Sărut-o, ţine-o strâns în braţe, şopteşte-i lucruri frumoase. În unele cazuri orgasmul / orgasmele continuă. În altele nu.

De acum depinde doar de tine … Penetreaz-o, linge-o în continuare, sau doar fii tandru. Acum e femeia TA.

13 thoughts on “Cel mai lung orgasm

Leave a Reply

Your email address will not be published.